»
Blog » Apa Tyent si energia

Apa Tyent si energia

Intre numeroasele beneficii obtinute in urma consumului de apa alcalina ionizata, dorim sa aducem in discutie unul foarte important - cresterea nivelului de energie.
Multi sportivi de top aleg sa consume apa alcalina ionizata in primul rand datorita acestui beneficiu.

Apa Tyent iti furnizeaza energia necesara, iar tu obtii rezultate!

Dar cum functioneaza asta? Cum se poate traduce consumul de apa alcalina ionizata in cresterea nivelului de energie?

Valorile pH  si Antioxidantii

In primul rand, consumul constant de apa alcalina ionizata conduce la un PH sanatos al corpului si implicit la o functionare optima a acestuia. De asemenea, sistemul tau cu un PH echilibrat va lupta impotriva radicalilor liberi cu ajutorul antioxidantilor naturali continuti in apa alcalina ionizata.

Hidratare

In al doilea rand, vei fi cu adevarat foarte bine hidratat. Este surprinzator cat de usor se poate instala dezhidratarea, iar  simptomele cele mai frecvent intalnite sunt moleseala si lipsa de energie.
Apa alcalina ionizata te hidrateaza de pana la 6 ori mai eficient decat apa obisnuita, deci trebuie sa bei mai putin pentru a obtine o hidratare mai buna.

Cum se intampla acest lucru?  Apa trebuie sa paraseasca stomacul si sa ajunga in intestin pentru a fi absorbita de organism. Aceasta miscare e intrerupta de orificiul pilor - orificiul de continuare a stomacului cu intestinul subtire. Studiile clinice au demonstrat ca nivelul crescut al PH ului stimuleaza sfincterul piloric sa se deschida mai devreme, permitand apei sa ajunga in intestin.

Creste abilitatea celulelor de a produce energie

Mitocondriile celulare utilizeaza oxigen pentru a produce o cantitate mare de  molecule speciale adenozin trifosfat (ATP) din fiecare particula de glucoza. In timpul acestui proces un atom sau o molecula  are nevoie de un ion de hidrogen pentru a produce adenozin trifosfat (ATP).
In timp ce faci miscare, productia de oxygen nu face fata cererii. Drept urmare productia de ATP scade si organismul oboseste.

Ionii de hidroxil furnizeaza ionii de hidrogen necesari procesului de obtinere al adenozin trifosfatului fara a mai fi nevoie de productie suplimentara de oxigen, crescand productia de energie. 

Acest  video demonstreaza cat de rapid este efectul unui pahar de apa alcalina ionizata asupra organsmului. Efectul de energizare este vizibil si tangibil.

Fara momente de oboseala nejustificata

Sportivii de performanta cunosc proprietatile unice ale apei alcaline ionizate care ajuta la cresterea performantelor si scurtarea recuperarii.
Care e secretul? Nici unul - E totul natural! Fara stimulatori artificiali sau aditivi, doar apa pura, alcalina ionizata, delicioasa, de la ionizatorul tau Tyent.

E important , din doua motive:
- Primul, intr-o lume care devine din ce in ce mai toxica, e foarte important sa mananci si sa bei cat mai "curat".
- Al doilea, ca plusul de energie obtinut este natural, nu e dat de exemplu, de "ceva dulce". Cu alte cuvinte starea de energizare nu e urmata de o lipsa de energie imediat ce energizantul s-a consumat.

Apa Tyent pentru Toti

Nu trebuie sa fii sportiv pentru a beneficia de toate astea.
Trebuie doar sa iti doresti o viata sanatoasa, un plus de energie binemeritat pentru tine si familia ta!.

Aveti intrebari despre apa Tyent, despre ionizatoarele Tyent, despre beneficiile pe care le puteti obtine?
Sunati-ne!
Suntem fericiti sa va raspundem!