Ionizatoarele de apa sunt un produs cautat astazi datorita importantei tot mai mari pe care o acorda oamenii propriei sanatati si preocuparii pentru mentinerea unui mediu curat - cat mai putine reziduuri din mase plastice aruncate in natura.
Ionizatoarele de apa produc apa alcalina cu proprietati antioxidante si in acelasi timp elimina necesitatea achizitionarii de apa plata in ambalaj de plastic. Folosirea apei imbuteliate in ambalaj de plastic este nesanatoasa, atat pentru om, datorita compusilor chimici eliminati in apa din ambalaj pe timpul stocarii, cat si daunatoare mediului, datorita faptului ca cele mai multe ambalaje nu sunt reciclate si ajung sa polueze mediul in care traim.

Daca sunteti firma, activati in online, in domenii care au legatura cu apa, sanatatea si nutritia si aveti intentia de a promova aceste aparate, contactati-ne si va vom face o propunere de colaborare benefica pentru ambele parti.
De ce ar trebui sa aveti in vedere colaborarea cu TYENT?
- Veti lucra cu cele mai performante echipamente de pe piata din acest domeniu; echipamente cu un raport pret/calitate corect.
- Puteti obtine venituri substantiale.
- Veti ajuta alti oameni sa isi imbunatateasca starea de sanatate pe termen lung!
 

Pentru a vă înscrie ca reprezentant TYENT,vă rugăm completați datele de mai jos,iar noi vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil.
*
*
*