Tyent: Lider în piața sistemelor de filtrare a apei!

1995-PREZENT


Despre Noi

Tyent a devenit un nume recunoscut și respectat în industria ionizatoarelor de apă și a sistemelor de filtrare.Din 1995, Tyent și-a construit o reputație solidă prin inovație, calitate superioară și servicii calitative pentru clienți.Astăzi vă vom prezenta evoluția companiei, produsele noastre de top și impactul lor pe piața globală.

Istoric și Evoluție

Începuturile (1995-2000)

Tyent a fost fondată în 1995, într-o perioadă în care conștientizarea importanței calității apei potabile începea să crească. Inițial, compania s-a concentrat pe dezvoltarea tehnologiei ionizatoarelor de apă, o inovație care promitea să aducă beneficii semnificative pentru sănătate prin producerea apei alcaline ionizate.

Creștere și Extindere (2000-2010)

În deceniul următor, Tyent și-a extins rapid portofoliul de produse și și-a consolidat poziția pe piață. Ionizatoarele Tyent au devenit cunoscute pentru performanța lor superioară, durabilitatea și ușurința de utilizare. Compania a început să investească în cercetare și dezvoltare, lansând noi modele și tehnologii care au stabilit noi standarde în industrie.

Inovație și Leadership (2010-prezent)

Din 2010 până în prezent, Tyent a continuat să fie un pionier în domeniul ionizatoarelor și filtrării apei. Compania a introdus tehnologii avansate, cum ar fi electrozii de platină cu titan, care îmbunătățesc performanța și longevitatea produselor. În plus, Tyent a dezvoltat o gamă largă de filtre și accesorii, oferind soluții complete pentru purificarea apei.

Produse și Noi Tehnologii

Ionizatoare de Apă

Ionizatoarele de apă Tyent sunt cunoscute pentru capacitatea lor de a produce apă alcalină ionizată, care este considerată benefică pentru sănătate datorită proprietăților sale antioxidante și capacității de a neutraliza aciditatea din organism. Printre modelele populare se numără:


  • Tyent MMP: Este unul dintre primele ionizatoare produse de Tyent,care utiliza 11 placi si nu avea un sistem cu montare sub chiuveta.
  • Tyent UCE-11: Unul dintre cele mai avansate ionizatoare de pe piață, dotat cu 11 electrozi și un ecran tactil intuitiv.
  • Tyent UCE-13 PLUS:Cunoscut ca si liderul de pe piata globala a ionizatoarelor,avand 13 placi si un ecran LCD tactil.

Sisteme de Filtrare

Tyent oferă o gamă variată de sisteme de filtrare, care asigură îndepărtarea eficientă a impurităților, contaminanților și bacteriilor din apă. Filtrele Tyent sunt concepute să funcționeze perfect cu ionizatoarele companiei, garantând o apă pură și sigură pentru consum.

Accesorii

Compania produce și o serie de accesorii pentru îmbunătățirea experienței utilizatorilor, cum ar fi pre-filtre, filtre de rezerve și soluții de curățare pentru ionizatoare.

Impactul și Recunoașterea Globală

Tyent a primit numeroase premii și certificări pentru produsele sale inovatoare și de înaltă calitate. Printre acestea se numără certificări de la organisme internaționale de standardizare și recunoașteri din partea organizațiilor de sănătate. Compania a reușit să își extindă prezența pe piețele internaționale, devenind un nume de referință în domeniul purificării apei în întreaga lume.


De-a lungul a aproape trei decenii, Tyent a demonstrat un angajament constant față de inovație, calitate și satisfacția clienților. Cu o gamă diversificată de produse de top, Tyent continuă să fie lider  în industria ionizatoarelor de apă și a sistemelor de filtrare, oferind soluții eficiente și fiabile pentru un stil de viață sănătos și sustenabil.Hidrateaza-te,dar nu uita!

"Sanatatea incepe cu ceea ce bei!"