Cum Cumpar - Ionizatoare de Apa online - Consumabile Aparate Ionizare Apa

Selecteaza produsele dorite din magazinul online de aparate ionizare apa, dupa care accesezi cosul de cumparaturi (dreapta sus) si faci click pe " vezi cos".

Introduci detaliile de livrare, iar unul din consultantii nostri de vanzari te va contacta in cel mai scurt timp pentru confirmarea comenzii.

Discounturi Speciale de Pana la 15% - Apatyent

In cazul in care ai selectat  mai multe aparate de ionizare  apa  poti obtine discounturi speciale de pana la 15% din valoarea achizitiei.

Oferta de pret cu discountul special pentru selectia ta o vei primi pe email in aceeasi zi in care ai facut selectia. Cu un click direct din email poti finaliza comanda si plata.


De ce nu primesti oferta de pret finala imediat dupa selectarea produselor ?

Pentru ca:

  • la stabilirea ofertei finale luam in calcul mai multi factori greu de integrat intr-un sistem automatizat (tipul produsului, ofertele speciale existente la momentul respectiv, valoarea totala a comenzii tale, etc.);
  • esti important pentru noi, dorim sa iti oferim un pret cat mai bun pentru articolele selectate din portofoliul nostru de produse si stim ca banii pe care ii aloci acestor achizitii sunt importanti in bugetul familiei tale.

Pentru informatii suplimentare, ne poti contacta  L-V 8:30 – 18:00 la telefon 0722228626.